Flinke Fredrikke

Vi har startet så smått å trene på ulike ting. Fredrikke har allerede et godt bilde av håndtarget. Så det bruker vi både når vi trener og ute på tur. Hun har også skjønt konseptet med potetarget (hjemme vel og merke) – og i dag har vi lekt litt med stå på plattform. Det gikk overraskende lett, det virker som hun kjapt skjønner hva jeg forsøker å «si» med klikkern.

På søndag var vi i Bardu Hund sine lokaler og hadde en drøm om at vi kunne få trent litt. Men ikke faen om hun kunne tisse i Målselv kommune. Vet ikke hvor mange ganger vi var ute uten å lykkes 🙂 Så jeg klarte ikke å trene inne på treningsmattene med henne. Etter litt oppmuntring fra de andre så fikk hun trent ett par økter men da utenfor mattene så det var litt for glatt for henne. Men her får hun vist sin favoritt øvelse i forstyrrende miljø – var så imponert over at hun jobber så fint.

Takk til Trude som filmet økten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *