We made it!!! Triksedag 36!!!

img_7686

Vi hadde våre tvil da vi for hele 36 dager siden sparket i gang denne fjollete utfordringen, men vi klarte det faktisk! 🙂 Takket være våre gode og gale venner så har vi hatt et triks på bloggen hver eneste dag – tusen takk!!!! 🙂 Det morsomme er at vi faktisk har flere på lager, så det dukker nok opp et og annet triks i de nærmeste dagene selv om den «offisielle» utfordringen er over.

Dagens triks – på selveste julaften – presenteres av bustebarteThea. Dette trikset skal vi bruke dersom vi blir arrestert og skal ransakes (vi vil naturligvis forsøke å unngå å bli tatt av politiet, men vi er altså forberedt dersom det skulle skje)

Trikset er innøvd på følgende måte (tok under 5 minutter for Thea) Først la jeg musmatta på gulvet og klikket henne et par ganger for det. Så la jeg en postitlapp på gulvet og fikk belønnet henne et par ganger for trykke på den. Deretter hang jeg postitlappen på veggen og fikk klikket henne for det. Etter et par tre ganger så fjernet jeg lappen og belønnet henne kun for å stå opp mot veggen. Dermed var det bare å legge på kommandoen «veggen». I etterkant angrer jeg naturligvis på at jeg ikke kalte trikset for «hands up» – men det får så være 🙂

Her er Melissa og Thea klar for å bli sjekket 🙂
img_7685