På Sortland var det hæslig å gå:-)

For noen helger tilbake var vi på Sortland å gikk rally, dvs vi skulle gå Rally men det ble en kartlegging av hva vi må trene på ila vinteren 😆

Ollie var helt rå på oppvarmingen lørdag, hun var faktisk så intens hele veien inn i hallen og begge oppvarmingsrundene hun fikk at det var mesta litt ubehagelig å bli stirret på på det viset. Men nå vi kommer inn i ringen så blir hun fjåseOllie. Ikke vil hun ligge noen plasser og ikke får vi det til å flyte på. Jeg blir så satt ut det ene skiltet vi får to ganger går jeg feil vei begge gangene🤣 Det er ikke så lett når ingenting føles ut som normalt altså.

Søndagen fikk hun bare en oppvarmingsøkt fordi jeg tenkte at hun skulle i det minste ikke være stappmett og litt sugen på det jeg hadde som belønning. Da gikk det noe bedre men mye surribarrium da også. Plasseringene både lørdag og søndag (5/7) er ikke noe gjeldende fordi vi var så få deltakere både i elite og generelt den helga. Oppsummert så har vi i alle fall fått gjort en kartlegging og vet en god del om hva vi må trene på. Feks kunstgress som underlag hadde vært fint å få trent på en gang eller to, mye støy/hunder (utstilling, høytalere etc) hadde også vært kjekt, men antakelig ikke så lett å få til. Må også tenke litt på oppvarmingsrutiner, noen ganger trenger hun mer og andre ganger mindre. Har enda ikke helt skjønt hva jeg må se etter for å forstå hva hun trenger når. 

Selv om det gikk heller ad dundas i rallyringen så var turen veldig koselig. Vi fikk stå med våre tre bobiler ved siden av hverandre og min bardoms ferievennine kom – og vi gikk ut å spiste nydelig mat sammen. Veldig koselig tur. 

Lørdagen uff

Søndag også uff men ikke så gæli som lørdagens løp 🙂

Lille Fredrikke var også med. Hun ble tatt bilde av en lokal fotograf. Hun taklet miljøet kjempefint og var lett å ha med hun også. Det med unntak av det tok litt tid å kunne tisse på Sortland så måtte gå både langt og lenge 😂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *