Fredrikke Gravdal – Klasse 1

Forrige helg var vi på en veldig trivelig tur med Trude&Geir, Hilde&Leif til vakre Gradal. Det var himla langt å kjøre med med nydelig vær og trivelig selskap så var det virkelig verdt turen. Resultatmessig ingen høydare, men Fredrikke fikk i alle fall siste nappet og vi kunne søke om hennes første mellomtittel. 

Her er løpet fra lørdagen, hun var veldig undrende på miljøet så vi sliter en del. Særskilt de sement «krukkene» som sto rundt for å holde ringbåndet nede 🙂 Finner ikke kritikk skjemaet og resultatet fra den dagen er ikke kommet i dogweb enda. Men tror hun fikk en 2 premiering men ikke sikker

Søndag så går det lettere men når jeg klarer å gå forbi ett skilt så trekkes vi hele 15 poeng for det. Enda bra at jeg ikke er en ekte rally kartleser 😅 Men hun går såpass at det holder likevel til det siste nappet som vi ville ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *