Ollie Elite Gravdal :-)

Det føles ut som om Ollie blir bare heitere og heitere hver gang hun får se en rally-ring😆 Og det verste som skjer oss er det forbaska godbitskålen som denne helgen var proppefull av godsaker = crazy dog 😆 Det er ekstremt vanskelig for henne å ikke gå bort til skåla for å undersøke muligetene for å få sæ litt snop. Lørdag klarer hun det ikke men søndag holder hun seg i skinnet men blir steike vill av det🙈

Lørdagens bane var en størrelse for stor for oss, slalomen sitter ikke godt nok – og det var veldig vanskelig med å sende rundt kjegla mot teltet i den godlukta som var. Så allerede på start så viste jeg at vi var i trøbbel – men dog ikke at vi skulle slite så masse som vi gjorde 😅

Søndagens bane var i teorien «doable» for oss, men hun er alt for høy så det holder bare til 2 premie og en 5plass. Akkurat nå så føles det ut som om det aldri blir å gå å nappe til seg et cert men skam den som gir seg har jeg hørt 😆

Her er hun den gamle ville røya 😄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *