På kurs med Thomas Stokke

Det har vært fuglehundfestival i bygda og da var Bardu Hund snar å booke Thomas Stokke som kursholder to ettermiddager/kvelder i forrige uke. Det ble to fantastiske og lærerike dager. Super-dyktig og inspirerende kar!👏 Så fornøyd med kurset og har mange nye tanker som skal sorteres og ut i livet 🙂 ANBEFALES!🤩

Har ikke fått ryddet i notatene mine enda men det jeg skal starte med en gang er (noe som jeg egentlig lært før men ikke alltid nyttegjør meg av) er;

Trening

Vi skal alltid reflektere etter hver økt

  • Hva var jeg fornøyd med
  • Hva var jeg ikke fornøyd med
  • Hva kan jeg gjøre bedre neste gang.

Det var Fredrikke som fikk være med å gå kurs og hun fikk kjørt seg litt. Hun fant en ball på banen som hun så inderlig ville ha. Og som jeg ville ha gitt henne bare hun hadde sett på meg😄 Men hun måtte engasjere seg hos meg i en annen leke før hun fikk det hun virkelig ville ha. Det var veldig lærerik øvelse for meg, så dette skal vi leke mer med. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *