Hederspremie til Dogdiggers Anthony Hopkins!

mino-hederspremie

I dag, på dagen 9 mnd gammel så har vakre Mino vært på sin aller første utstilling – og det NKK Harstad. Gjett om vi var spente på hvordan han skulle oppføre seg i ringen. Men vi burde ha vist bedre, Mino var utrolig flink. Han oppførte seg som om han dette var helt daglidags kost for han. Ettersom vi var første hund i ringen så var speakeranlegg i gang, masse folk og hunder – men Mino var like stødig som et fjell. Ble veldig imponert og ikke lite stolt over han. Når han også står som en påle mens dommeren går svært grundig over han så blir jeg imponert.

minio-i-ringen

Mino fikk tildelt sin første førstepremie, og ettersom vi er eneste junior så vinner han klassen sin — og får i tillegg Hederspremie!! Er megafornøyd! 🙂 Kritikken kommer etter hvert, var så tullat og oppgira at jeg ikke klarte å skrive den ned der og da:-) Hårløse Maja fikk CK – men bilde og kritikken hennes må komme en annen dag. Dette er vakre Minos dag 🙂 Bildene er tatt av hans dyktige og stolte eier Silje 🙂

mino-sitter-hp

1.JK 1.JKK HP NKK Harstad 20.03.2010 Hans Almgren, Sverige

Mycket bra storlek. Utmerkede proposjoner. Tiltalende hode, triveligt uttrykk. Bra kjekar, tilstrekkelig hals. Må ha mer volum i kropp. Rører seg ennu litt valpete. Låga fina hasor. Samlade poter. Noe mjuk pels, rikelig.

6 tanker om “Hederspremie til Dogdiggers Anthony Hopkins!

Det er stengt for kommentarer.