Valpene er en uke! :-)

Idag er valpene en uke gammel. Tiden går jammen fort! 🙂 Det er så deilig å ha valper i hus. Man kan formligen kjenne roen i hele huset, og jeg føler at jeg lever høyt oppe på noen rose skyer.. 🙂 Vi veier valpene fortsatt hver dag, mest for moro, men også litt for håndteringstreningens del 🙂 Her er vektkurven for valpenes fjerde dag til idag:

vekt-4dgr-til-1-uke
Størst er fortsatt Bosse, og han er nå over 200 gr tyngre enn både Jenny (som er minst) og Dennis!! Tjukken!! 😀

Fanny er så flink som mamma atte. Hun passer på de søte små hele tiden, men har nå begynt å kunne være innom stua en liten tur ihvertfall, før hun går opp til babyene sine igjen. Jeg merker at hun begynner å bli mer kosete igjen. Hun har jo i hovedsakt tilbrakt omtrent 24 timer i døgnet i valpekassen denne uken så.. Men nå virker det som om at hun føler at det er helt greit å være ifra de i flere minutter, og jeg skal si at hun storkoset seg når jeg og hun låg sammen i sengen og sov her igår… 🙂 Sikkert i hele 40 min låg vi å koset oss mens valpene låg å sov i valpekassen nedenfor. Fanny er jo en veldigt sosial hund, og jeg trur nok at hun savner litt dette med å ligge på fanget til folk, og jammen skal jeg si at jeg savner det jeg og.. 🙂 Det virker også som om at Fanny begynner å bli klar til sin første tur, så imorgen skal vi ta oss en liten runde tenkte jeg.

Ikveld så er det bursdag i huset. Benjamin blir 14 år, så da blir det kake 🙂 Siden vi har valper så blir det ikke noe bursdagsselskap i den forstand, uten kun oss i familien. I tilegg så er jo valpene en uke, så klør skal klippes for første gang, og første runden med ormekur skal gies. Skal se hvis vi ikke får tatt noen bilder av begivenheten, slik at vi kan blogge i morra 🙂

Én tanke om “Valpene er en uke! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *