Debutantene….

På forrige hverdagslydighet så var Per Inge Kristiansen «dommer» (kunne likegjerne ha vært øksemorder for min del, så skummelt var det) og Per Eirik fotograf når Thea og jeg skulle bli kommandert under lineføringen. Som det framgår av snutten så er Thea kjempeflink, mens jeg er veldig brå i svingene. Helomvendingen tar jeg motsatt av jeg hadde planlagt. Vi kan også se at Thea demper med å snuse i bakken når jeg blir usikker. Konklusjon: Bikkja er kjempeflink og eier er ei surra 🙂

5 tanker om “Debutantene….

  1. Flott Tone og Thea. Misunner dere den kontakten…… som jeg sliter meg ut på å få til 🙁
    Gleder meg til å se dere i første konkurranse 🙂

    • Takk! Tror jeg skal filme deg en kveld, så ser du hvor god kontakt Ken faktisk har, han er kjempeflink! Takk for en megafin tur i går, dog noe tung til tider 🙂

  2. kjempeflink e dokker 🙂 ser du gjør det samme som eg har slitt med, snur på femøringen idet kommando blir gitt 😉 men førr en gla og lykkelig hund, veldig artig å se! 🙂 -Lise

    • Tusen takk! Skjønner ikke hvorfor det femøringsnuing når jeg har helt andre planer inni hodet mitt 🙂 Bra vi har slike små kjappiser 🙂 Håper Lilo er i god bedring etter operasjonen og at dere kommer til Bardu 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *