Valpene 5 uker!

Tiden springer avgårde og valpene er allerede blitt 5 uker!! Tenk.. Bare 3 uker igjen så begynner de vakre små dra til sine nye hjem… 🙁 Kommer til å gråte mine bitre tårer når de drar ja…

Idag har valpene vært ute alle sammen for første gang. Dvs at de har vært ute et par ganger tidligere, men da har jeg bare hatt de ute 2 og 2. I morges så tok derimot Maja og jeg ut alle 8 samtidig, og her kommer noen bilder av seansen 🙂 Gösta er slik som vanlig den mest selvstendige, og han gikk like så gjerne helt alene avgårde til fremsiden av huset han.. Snakk om selvstendig krabat! 🙂

bea1
Bea

bosse-bea
Bosse og Bea

bosse-bea-lotta-barbro
Bosse, Bea, Lotta og Barbro (som er på tur andre veien :-))

bosse-gunda-fanny
Bosse og Gunda spiser litt gamle blader, mens Fanny sjekker hvis det trengs en rompevask av Gunda eller ikke.. 🙂 Fanny er fortsatt veldig flink til å rydde etter valpene, og plukker opp skit både inne og ute. Tiss rydder hun også av og til når de tisser på gulvet, men det er ikke like nøye å vaske bort som bæsj synes hun..

dennis-ukjent-jenny-bosse-bea-ute-romper
5 av valpene ute på snøen. Fra venstre Dennis, Jenny, Bosse og Bea. Hvem som man bare ser rompa til (mellom Dennis og Jenny) vet jeg ikke hvem det er.. Ikke så lett å skille på de bestandig assa! 🙂

fanny-maja-valpene
Fanny, Maja og valpene 🙂

gosta2
Deilige Gösta..

gosta-bajser-ute
…som ikke ser helt fornøyd ut å bli tatt bilde av når han er på do…

jenny-dennis-gosta-ute
Vakre sjokoladebabyer.. Jenny, Dennis og Gösta.

lotta1
Tjukkeberta Lotta 🙂

lotta-barbro-leker
Lotta og Barbro leker 🙂

lotta-bosse
Lotta og Bosse (samt Barbro som gjemmer seg bak Lotta).

lotta-susser-maja
Maja får suss av Lotta 🙂

maja-gunda-jenny
Maja, Gunda og Jenny

maja-valpene-ute
Maja med valpene.

Idag, slik som igår, så har vi hatt besøk av valpekjøpere. Utrulig hyggelige folk, som de elskede gullungene mine kommer å få det kjempeflott hos 🙂 Det er veldig trist å tenke på at det fakisk bare er 3 uker til de drar, men en trøst er jo at de kommer til kjempeflotte hjem der de kommer å få det veldig bra.

Har vært på hundetrening sammen med Fanny ikveld 🙂 Ikke for at vi trente noe annet enn lek, men moro var det! 🙂 Fanny er overhode ikke på nett enda, så vi begynner treningen litt enkelt.. Mye lek og moro, for å få igang kroppen igjen.. og hodet for den del assa.. 🙂 Føler virkelig at Fanny er i ammetåke, og hun er rolig som en 80 år gammel dame.. Litt sliten med 8 små krapyler som skal passes og fores 🙂 Valpene får forresten mat 3 ganger pr dag nå, og spiser egentlig svært lite av Fanny. Melkebaren er ikke åpen mer enn 1, kanskje 2 ganger i døgnet, og egentlig så skjønner jeg Fanny godt for jammen har de pirayatenner assa!! 🙂 Deilige, deilige babyer med sylskarpe tenner som akkurat nå holder på å lære seg dette med bitehemning av søskene sine.. Tante Selma er utrulig flink med de, og de sliter og biter i henne uten at hun sier noe som helst. Onkel Kalle er derimot ikke så veldig glad i de, og vil ikke at de skal komme nære. Ekle kryp iflg Kalle.

Et siste bilde av de deilige babyene våre. Slik låg de når vi kom hjem fra trening 🙂 Alle sammen samlet i sengen til Kalle, den er digg å sove i assa!! 😀
alle-sover

3 tanker om “Valpene 5 uker!

  1. Helleduskesnuskeluskeeeeen, blir helt dårlig inni meg av å se disse bildene! *gjentar til seg selv at man må vente et par år til før man kjøper neste Labrador*

    Skal noen til Tromsø by? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *