Oppstillingsbilder..

Idag har vi hatt besøk av en venninne til oss, Lill Kristin Nilsen (kennel Phrostmade). Hun har sett på hver og enn av valpene, og prøvd å lære oss hvordan vi skal kjenne på konstruksjonen og hva vi skal se etter. Jeg må jo innrømme at alle sjokkisbabyene i mine øyer er verdens søteste, så har hatt litt vanskelig for å kunne SE de. Jeg ser jo med dyp kjærlighet på alle sammen, og synes det er vanskelig å se på skulderplassering, vinkler, hals, overlinje osv… Jeg ser på de og tenker bare ‘I love you!’, så synes det er svært vanskelig å virkelig se hvordan de egentlig er… 😀 Men men. Lill plukket no ut den hun mente var best, så får vi se hvis det er den som blir igjen eller ikke. Hun likte Lotta best hvilket jeg (av jentene) også faktisk gjør. Av guttene så er Gösta min favoritt, så nå må jeg bare finne ut hvis det blir gutt eller jente igjen her hjemme 🙂 Og hvis det blir Lotta eller Gösta, eller kanskje noen av de andre deilige valpene mine..

Vi prøvde også å få stilt de opp på bordet, med litt varierende hell 🙂 Her kommer ihvertfall bilde av hver og en av de 🙂

bosse-36dgr
Dogdiggers Big Spender ‘Bosse’

gosta-36dgr-logrer
Dogdiggers Boogie Woogie Bugle Boy ‘Gösta’. Logrer, derfor ingen hale 🙂

dennis-36dgr-usikker
Dogdiggers Ballroom Blitz ‘Dennis’. Han syntes ikke det var noe artig å være på bordet, derfor den trykte holdningen.. Så litt bordtrening må nok til for å få han til å føle seg trygg 🙂

jenny36dgr-trott
Dogdiggers Billie Jean ‘Jenny’. Stakkars Jenny ble vekket og satt på bordet.. Var så trøtt at hun så vidt klarte å stå… 🙂

gunda-36dgr
Dogdiggers Be My Somebody ‘Gunda’

barbro-36dgr
Dogdiggers Bang-A-Boomerang ‘Barbro’

bea-36dgr
Dogdiggers Be-Bop-A-Lula ‘Bea’

lotta-36dgr
Dogdiggers Big Girls Don’t Cry ‘Lotta’

Ikveld kom også Gunn Anita og Hanne forbi 🙂 Bestandig like hyggelig med besøk og flott at valpene får møte ulike folk 🙂 Gunn Anita er forelsket i Selma, og synes vi skal sette valper i henne og sånn at hun kan få en Selma-baby, men det trur jeg ikke blir aktuelt.. Dessverre 🙂 Selma er helskjønn hun, men jeg synes at hun er for tett i snuten/svalget og at hun dermed har litt for mye snorking/pustevansker så… Selma får nok fortsette sin rolle som tante Selma, en rolle som hun tar på stort allvor og som hun er imponerende flink til å være 😀

Idag har valpene fått sin tredje runde med ormekur, og har også prøvd å veie de. Men jeg måtte bare gi opp.. 🙂 De var ikke i ro et sekund, og vekten varierte hele tiden men de ligger nok en plass mellom 3,2 til 4 kg nå 🙂 Sånn ca i hvertfall.. 🙂 Skal prøve å veie de en dag da de sover.. For å våket tilstand så var det helt umulig 😀

Har også begynt å tenke på hvem som skal til hvilket hjem, uten at jeg har bestemt meg helt enda. Må se litt ann på hvem som får de 2 siste valpene før jeg fordeler de ut.. Og så er det greit å vente litt til for å se litt mer på hvordan de utvikler seg så.. Men noen tanker har jeg gjort meg, uten at jeg har tenkt å si noe mer om den saken enda 😀 Skal prøve å få tatt hodebilder av de en dag og, men dagene raser jo bare avgårde… Til uken så skal de få sin første kjøretur i bil, så det blir morsomt å se hvordan de reagerer på det. Jeg og Hanne skal ta de til treningsbanen slik at de kan få springe litt der 🙂 Synes det er fint at Hanne har mye fritt for tiden – det er ikke like enkelt bestandig å ha 8 valper ute alene så… 😀

4 tanker om “Oppstillingsbilder..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *