Lara i sitt nye hjem :-)

Igår reiste Lara (tidligere Jenny) til sitt nye hjem sammen med Hanne. Vi har fått en meget beroligende mail fra de, og her kommer den i sin helhet 🙂

—————–
Hei Emma
Håper du og familien har hatt enn super 17-mai – og tusen takk for i går!

Flyturen hjemover gikk over all forventning. Hun sov nesten hele veien, og klynket litt de siste minuttene før landing. Så tisset hun masse på Gardermoen, og bilturen hjem gikk helt fint. Veldig sulten da hun kom hjem…Jeg sov på madrass ved siden av henne på kjøkkenet, og hun var våken ved halv-tre tiden for å drikke litt og finne ny stilling og det samme ved 6-tiden. Da fikk hun sjekket at jeg var ved siden av og da falt hun til ro igjen.

De hun har truffet til nå har (min familie og svigers) har hun møtt med hevet logrende hale, og ville ta kontakt umiddelbart. Så hun er riktig så sosial og uredd. Hun har vært ut og inn i hagen og lekt flere ganger gått et par turer rundt huset, og det synes hun er helt topp. Så plutselig finner vi et sted å legge oss og sovner som en bjørn. Under lunsjen vi hadde her i dag, lå hun mellom bena våre under bordet. Helskjønn!

Guttene mine synes det er superstas med go’jenta, og eldstemann er foreløpig ’helt på knærne’. Hun er bare fantastisk skjønn, og jeg er helt sikker på at dette skal gå veldig bra fremover. Legger ved de bildene jeg fikk tatt i dag selv om ikke alle er like gode. Flere bilder med rapport kommer etter hvert.

046k 050k 051k 054k

Hilsen Hanne

———————
Det letter selvfølgelig mitt hjerte å se og høre at hun virker å ha taklet flyturen og det til å komme i nytt hjem veldig fint 🙂 Fine, flotte Lara ser ut til å ha det helt flott, og jeg gleder meg allrede til neste gang jeg skal til Oslo slik at jeg kan få dra på besøk til henne 🙂 Savner snuppelura!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *