Make over!

We proudly present Dogdiggers Antonio Banderas sjø 🙂

img_82791

Stakkars Carlos har fått gjennomgått en del på trimmebordet de siste dagene, noe skamklipt, men dog flokefri (enn så lenge 🙂 ) Carlos er på besøk i Bardu og snillere hund skal man lete lenge etter. Ikke bare har han ligget utallige timer på trimmebordet, men til alt overmål har Thea fått løpetid. Carlos tar alt med stor ro og viser en ekte Bearded Collies verdighet. Jeg har rett og slett ikke ord for hvor imponert jeg er over hvor snill og hærlig denne vakre hunden er.  Hele familien, tante Ellen inkludert er dypt forelsket i husets «big teddy bearboy». Til og med Chavalier søskenbarna Buffy og Tara som vanligvis synes unge hanner er noe hæslige greier, synes at Carlos er en fin fyr. Love love love! 🙂

2 tanker om “Make over!

Det er stengt for kommentarer.