Valpene er flyttet hjemmenfra!

Da var B-kullens epok hjemme i valpekassen over. Idag dro Gösta til sitt nye hjem, og dermed er alle valper, unntatt Lotta som vi beholder, flyttet hjemmenfra. Det føles veldig rart, og ikke bare litt trist og vemodig.. Men alle valpene har fått veldig flotte hjem, så jeg trøster meg med det 🙂 Rapporter fra valpene i demmers nye hjem kommer med jevne mellomrom, og i stort sett så går det bra. Litt gråting blir det av og til når man flytter hjemmenfra, men det bruker ikke å gå mange dager før valpene blir husvarme og ser ut til å ha glemt både mor og søsken til fordel for sin nye familie. Og jeg er rimelig trygg på at det kommer å gå veldig bra hos samtlige av valpene 🙂

Idag har Lotta vært på leketur sammen med Delta og Solan (Eva-Liz sitt nye håp, en flott jaktgolden:-)). Veldig koselig tur der valpene storkoset seg 🙂 Solan var litt bråkjekk i begynnelsen, men etter å blitt dyttet ned i vannet av jentene så var han ikke så tøff likevel.. 🙂 Både Lotta og Delta mollkoset seg med å plaske i vannet, mens Solan ikke var like overbevist om at det var så artig enda.. Men hvis han tar etter fra de to han bor sammen med, så regner jeg med at han blir en badenymfe han og om ikke alt for lenge 🙂 Veldig hyggelig tur, og jeg gleder meg allerede til neste gang! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *