Forvert?

Dersom den riktige person/familie “dukker” opp så vurderer vi å sette Carlos ut i forvert hjem. Carlos er en ett år gammel Bearded Collie gutt, vakker, harmonisk og den deiligste bamsen man kan tenke seg. Det vil være et krav at han trenes utelukkende etter positive metoder. Det vil også et krav at han får beholde pelsen sin da det er ønskelig å stille han på utstilling. Oppfølging, både for pelsstell og trening vil naturligvis bli gitt. Det er også et krav om at han blir i Bardu og omeng.

Kan ellers nevne at vi har startet prossessen med å “klikke” han inn, og han er en svært tilgjengelig ung gutt og vi har tro på at dette kan være en hund man kan konkurrere med i LP, agility eller Freestyle :-) om man er villig til å legge litt tid i treningen. Kan ellers nevne at Carlos er en drøm i bil, ligger rolig uansett om han er i bur eller ikke. Inne så er han rolig og snill og går løs i hele huset når vi er på jobb. Ellers så har vi ikke hørt han bjeffe inne eller i luftgården, m.a.o. dette er ingen problemhund men i bunn og grunn verdens deiligste bamsegutt :-) Det som imidlertid man må vite om Bearded Collier er at de drar inn skog og sand etter tur. Hos oss så er beardisene vant til at de tidvis må ligge på “tørk” en stund etter tur, men man kan altså ikke være veldig opptatt av å til enhver tid ha nyvasket hus om man velger seg en Beardis :-)

Ellers så er det også viktig å vite at pelsen må gjennomgrees ca hver tredje uke. Carlos er under “opplæring” på bordet og begynner å bli veldig flink til å ligge helt i ro. Hvilket naturligvis gjør jobben straks enklere :-)

carlos-sc3b8tnos-small1

3 kommentarer til Forvert?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter