Trening :-)

Igår kveld så var vi å trente litt sammen med klubben 🙂 Vi fortsetter å trene stå med Lotta, enda så kjedelig det er.. 🙂 Plassering av poter er pri 2 enda, men vi må vel snart begynne å jobbe mer med det og.. Må nok innrømme at det ikke bare er Lotta som synes utstillingstrening er kjedelig – jeg synes det er rimelig gørr selv og! Men litt lek innimellom gjør øktene så mye artigere 🙂
lotta_staa1lotta_staa2lotta_lek

Fanny fikk også trent litt utstilling, første runden i hvertfall. Andre runden så trente vi innkalling fra ulike vinkler, fremfra, bakfra, fra begge sider og under marsj. Flink var hun 🙂
fanny_gaafanny_sitt_blifanny_innkalling

Maja har begynt å trene Selma litt, og jeg må si at jeg er imponert! 😀 Selma synes det er morsomt å trene med Maja, og Maja er faktisk veldig god i timing av klikket, så de får mange fine treningsøkter 🙂 Igår var det i stort sett sitt (og bli sittende, også til etter godbiten er servert) som stod på menyen, og de klarte de galant! 🙂
selma_staaselma_sitt1selma_sitt2

Til sist et bilde av mor og datter, når vi sitter å ser på Elin og Ruff som trener. Maja er kanskje ikke like konsentrert om akkurat det da men… 🙂 Eminent fotograf for kvelden var forresten Hanne – æres den som æres bør! 🙂
emma_maja

2 tanker om “Trening :-)

  1. Ronja og Pia ønsker dere lykke til i helga!
    Vi skal snart ivei og ta bilder hos en god fotograf. Håper Ronja står rett OG med ørene på rett plass! Ser Lotta også har ører på avveie av og til – ikke søstre for ingenting!!

    Klem fra oss i Båtsfjord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *