Lara er affected av EIC :-(

Idag kom endelig resultatene av Laras EIC-test, og hun er dessverre affected 🙁 Men siden hun aldri hatt noen symptomer, så fortsetter Hanne m familie og behandle henne akkurat slik som før. Ingen begrensninger hverken på lek, trening eller turer, før hun eventuelt får noen anfall. Og er hun som mamma Fanny, så kommer de aldri å merke til noe av sykdommen 🙂

Så da er 7 av 8 valper testede. 5 er bærer og 2 er affected, hvilket er en god fordeling 🙂 Rent statistisk sett så sku jo halvparten være bærere og halvparten være affected, så må jo si at vi har hatt hellet på vår side 🙂 Ikke for det. Både Lara og Milla er to flotte hunder, som forhåpentligvis kommer til å gi sine familier mange flotte år sammen – EIC eller ikke 🙂

En kommentar til Lara er affected av EIC :-(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter