Love is in the air, or maybe not.. :-)

Vi har nå hatt deilige Emil på besøk i snart en uke og til tross for at Maja nå er på dag 20 (!) og tydelig viser at hun er klar for litt «love» så ser det ikke ut til at Emil mener det samme. Han lukter og sjekker – for så tusle logrene videre 🙂 Maja på sin side flørter og «slår» han med labbene og virkelig forsøker å få han til å våkne, men til ingen nytte (Stakkars Maja:-)) Akkurat nå er vi ikke så optimistiske, men vi beholder Emil til Maja så lenge hun gjør seg tilgjengelig for han, så det får være vårt lille halstrå for valpedrømmene. Skulle det vise seg at det ikke blir valper så er det nok en mening med det å (da må jeg jo debutere med henne i LP, skrekk og gru :-))

Å leve med Emil er i alle fall veldig behagelig og enkelt. Han maser aldri og er bare søt og snill hele tiden. Pernille synes at han er den kjekkeste karen som finnes og elsker å tusle etter han i luftegården. Ute på tur så er han en drøm, han er rett og slett en veldig ukomplisert herremann som Malin og Paulina kan være veldig stolte over 🙂

Her er noen bilder tatt av verdens beste hundefotograf Yvonne Andreassen

Litt trangt i bilen når 4 stk hunder skal ut på tur, men det er heldigvis bare en kort kjøretur 🙂 Kjærestene 🙂

emil-og-maja-i-bilen
Litt snop må man jo kunne få på tur, Maja sitter gjemt bak Emil 🙂

tone-pernille-thea-og-emil
Thea og Pernille

pernille-og-thea1

Maja på flørter så godt som hun kan 🙂

maja-pa-flc3b8rten

Og flørter

maja-flc3b8rter

Thea lille elsklingen vår 🙂

elskede-thea

Én tanke om “Love is in the air, or maybe not.. :-)

  1. Så fine bilder og for en kjekk Beardis!!
    Krysser fingre for Majavalpiser, men håper i samme slengen det blir debut på dere… dette er vanskelig 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *