HD statestikk

Ble jo sittende på Dogwebben etter jeg sett resultatene på Deltas HD røntgen og hva bedriver man da tiden med? 🙂 Jo, idag så ble det å sammenligne HD/AD resultater etter ulike hunder men også mellom ulike raser. Såg mest på labrador og golden, og her kan dere (hvis dere er nyskjerrig som jeg) se hvordan demmers resultat de siste 10 årene er 🙂

labrador

golden

3 tanker om “HD statestikk

  1. Nope, har ikke sammenlignet de 🙂
    De sammenligninger som er vist her, er fra Dogwebben, dvs på de norske hundene (er rått kopiert derfra :-)). Er jo ikke så mange Canaan i Norge så blir jo ikke så mye statestikk på de da.. Du må nok sjekke i hele Norden for å få et litet overblikk kan jeg tenke 🙂 Og regner i stort sett med at du har mye større peiling og oversikt over Canaan enn jeg har uansett… 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *