Ferie!

Idag er første dagen på 3 ukers ferie – deilig! 🙂 Feriegjesten vår kom allerede forrige uke, og vi storkoser oss med en gutt i hus 🙂 Gösta er nemmelig på besøk mens hans familie er på ferie. Gleden av å gå på ferie fredagsettermiddag, ble brått endret til dyp sorg og fortvivelse pga alt det tragiske som skjedde i Oslo og ikke minst på Utøya 🙁 Helt utrulig at noe slikt kan skje i vårt lille Norge, vi sender de varmeste tanker til alle de berørte og sørger sammen med hele Norges befolkning. Ord blir fattige i en slik situasjon..

Gösta har vært hos farbror veterinæren idag og tatt røntgen for HD og AD. Så da venter vi i spenning på resultatene – kryss fingrene allesammen! I tilegg til røntgen så har han også fått vaksine + antibiotika pga våteksem. Så nå er han barbert og fin, blir nok ikke noen utstilling på Leknes i august for Gösta sin del nei.. 🙁 Men men, det kommer flere muligheter – hovedsaken er at Gösta fort blir frisk igjen 🙂

gosta-pa-ferie-001-k
Sånn kan man se ut når man blir barbert pga våteksem.. 🙂

gosta-pa-ferie-005-k
Er ikke så artig å ha vært hos farbror veterinær.. Blir jo så stakkarslig og trøtt.. 🙂

lotta-gosta-k
Søster Lotta sjekker brodern hvorfor han ser så trist ut..

fanny-k2
Mamma Fanny synes ikke noe synd i sønnen sin, uten ligger helst i favorittstillingen sin på rygg og koser seg 🙂

lotta-k
Lotta med hengepupper 🙂

fanny-lotta-gosta-k
3 flotte labbiser, og en liten fransk bulldog gjemt i en kurv 🙂 Fanny, Selma, Lotta og Gösta 🙂

2 tanker om “Ferie!

  1. Ronja ønsker broder’n god bedring!:-)
    Pia tror at Selma Politi har kontroll på flokken – størrelse på hund har ingenting å si..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *