Debutert!!!

Da har Maja og jeg endelig debutert i lydighetsringen – og det med 1 premie og dermed både opprykk, rosett og sølvmerke! Det er ikke til å tro at det kunne gå så bra, men det viktigste er det faktum at jeg endelig torde å komme meg over ringbåndet.  For oss var Leknes banen helt optimal, den var veldig stor og man fikk dermed ikke publikum (akkurat som om de er farlige 🙂 ) så nært oss og det var ikke noe biltrafikk i nærheten. Det var også fint vær med en god del vind hvilket også var bra når man har en hund som blir veldig lat i varmen. Trivelig og effektiv dommer hadde vi også så dette ga mersmak 🙂

Det som ikke var fult så bra, var alle unotene som kommer fram når jeg jobber under angst – men det får vi jobbe oss igjennom etter hvert. Skal jeg høre på Emma så får vi nok kontroll på nervøsiteten om ca 5-6 år i ringen 🙂 Her er i alle fall noen bilder fra den store dagen for oss 🙂

img_0927

img_0965

img_0918

img_0920

2 tanker om “Debutert!!!

  1. Tusen takk for hilsen!! Vært innom siden din og sett på vakre Heat som både runderer, agility og gjeting! Hærlig å se vår vakre rase brukt til det fulle 🙂
    mvh Tone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *