Bursdagsfeiring i grillkåta’n :-)

I helgen feiret vi Dogdiggers 1 års dag sammen med gode venner 🙂 Vi hadde leid Steiland og Grillkåta’n for annledningen, noe som absolutt kan annbefales! Utrulig flott grillhytte har de fått seg, eller ‘Slottet’ som det visst nok heter.. 🙂

Her er ihvertfall noen bilder fra feiringa 🙂 Vi storkoset oss med rosa champagne, grillmat i ulike varianter, kake og snop. Og ikke for å glemme de snille vennene våre som var der og feiret sammen med oss 🙂 Flotte bursdagsgaver fikk vi og! 🙂

pek-champagneline-annebrittelin_b-maja-elsemaja-harald-elin_bline-emma-elin_u-yvonne-annebrittannebritt-elsebarnebordetelin_b-hanne-linejens
Søndagen møttes vi til trening, men vi er litt dårlige på å huske å ta bilder, så det ble bare noen bilder av de søte valpene Nemi og Effie, og selvfølgelig Lottisplottishoppogsprett 🙂 Fotograf for dagen var Hanne 🙂
effie-nemieffielotta8nemi-ainanemi-effie-2nemi-effienemilotta21

2 tanker om “Bursdagsfeiring i grillkåta’n :-)

  1. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

  2. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *