Bursdagsfeiring i grillkåta’n :-)

I helgen feiret vi Dogdiggers 1 års dag sammen med gode venner 🙂 Vi hadde leid Steiland og Grillkåta’n for annledningen, noe som absolutt kan annbefales! Utrulig flott grillhytte har de fått seg, eller ‘Slottet’ som det visst nok heter.. 🙂

Her er ihvertfall noen bilder fra feiringa 🙂 Vi storkoset oss med rosa champagne, grillmat i ulike varianter, kake og snop. Og ikke for å glemme de snille vennene våre som var der og feiret sammen med oss 🙂 Flotte bursdagsgaver fikk vi og! 🙂

pek-champagneline-annebrittelin_b-maja-elsemaja-harald-elin_bline-emma-elin_u-yvonne-annebrittannebritt-elsebarnebordetelin_b-hanne-linejens
Søndagen møttes vi til trening, men vi er litt dårlige på å huske å ta bilder, så det ble bare noen bilder av de søte valpene Nemi og Effie, og selvfølgelig Lottisplottishoppogsprett 🙂 Fotograf for dagen var Hanne 🙂
effie-nemieffielotta8nemi-ainanemi-effie-2nemi-effienemilotta21

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *