Takk og lov for MMS! :-)

Det tikker stadig inn MMS’er og SMS’er fra valpene og demmers eiere, og her kommer noen av de bildene jeg har fått i det siste 🙂

sthans2010

Her er Fredrik og Dennis. Ser ut som om at de storkoser seg i finværet på st.hans! Heldige de som har sol og varme, her er det bare grått, kaldt og trist.. Stakkars Dennis hadde i forrige uke et uheldig møte med en fotball og skadet øyet sitt. Men etter medisiner og kjærlig pleie, så er han nå friskmeldt igjen og vi håper at han unngår nye headinger med fotballer frem tils han har lært seg hvordan man faktisk header.. 😀

lotta_abborrvannet
Slik ser det ut her hos oss for tiden.. Bildet er tatt igår, regn og regnpøler overalt. Ikke for at det gjør noe for Lotta, for hun storkoser seg i vannet 🙂 Lotta elsker vannet og svømmer mer enn gjerne sammen med mamma Fanny og andre hunder 🙂

valpekurs

Jeg har jo vært i Oslo, og var da så heldig at jeg fikk være med Lara og Milla på valpekurs 🙂 Her er Lara i sin gruppe. Må si at det varmer en gammel-mammas hjerte å se hvor flotte, trygge og fine valpene er… Er så godt å se at de har det som plommen i egget hos sine nye eiere. Sen så var det selvfølgelig også veldig artig å se at valpene kjente meg igjen.. Enda jeg såg mer ut som om at jeg hadde vært i krigen etter møtet med en overlykkelig Lara! 😀 Moro å se Lara på valpekurs – hun minner meg veldig om Fanny slik som hun var som valp 🙂 Hanne har absolutt gjort ett godt jobb hjemme, for her var det en valp som søkte masse kontakt med mammaen sin – og innimellom datt ut litt for å se litt på de andre valpene, akkurat slik som valper skal gjøre! 🙂

milla2

Søte Milla på valpekurs 🙂 Her var flere i familien samlet på kurs, og det var utrulig artig å se hvor flinke både barna og Milla var! 🙂 Jada, Luis var flink han med, men jeg synes virkelig at ungene fortjener ekstra skryt. De var utrulig flinke til å høre etter, skjønne hva de sku gjøre og ikke minst å trene med Milla! 😀 Milla storkoset seg i varmen og var kjempeflink å høre etter – uansett hvem i familien som trente. Flink valp og flinke eiere! 🙂

ronja_sofaronja
Et par bilder av Ronja Røverdatter som bor i båtsfjord 🙂 Litt bortskjemt iflg matmor, men det synes jeg at små valper skal være! 😀 Beate er kjempeflink og er med på både det ene og det andre med Pia, hennes voksne labrador, så vi må jo bare passe på å skryte litt av de og. De har i vår fått 2 pr på blodspor samt 3 pr i LP1, i tilegg til at hun har fått sitt første ck på utstilling! 🙂 Gratulerer!! 🙂 Med en så flink mamma og foregjenger, så ligger alt til rette for at også Ronja etterhvert skal få begynne å plukke litt premier i diverse områder 🙂 Ronja er allerede vant til å være med på det meste, har også prøvd å svømme, gått blodspor og fått hente dummyer. Tidlig krøkes som god krok skal bli! 🙂

I tromsø så går alt bare fint med Bosse. Når mailen begynner med ‘her kommer en skrytemail om den fantastiske hund vi har fått’ så blir jeg så glad 🙂 Videre rapporteres det om at han er generelt en rolig og behagelig fyr, og veldig enkel å ha i hus. Deilig valpe-rampete enda, den største utfordringen er vel alt han vil spise, fra sokker til kassalapper til småstein og kongler ute. Litt valpebiting fortsatt, også akkurat som det skal være når man er valp 🙂 Lurer fælt på hvis jeg ikke må ta meg en liten bytur til Tromsø snart sånn at jeg får sett han igjen.. 🙂

Vakre Gösta har vært litt uheldig og fikk seg et blodøre. Han hadde en liten rift i et øre når han reiste her hjemmenfra (søskenkjærlighet levner av og til litt spor.. :-)), og dette utviklet seg etterhvert til et blodøre som måtte opereres. Stakkars liten har måtte gått med tratt og bandasje rundt hodet, og livet har nok ikke vært så enkelt hverken for en liten valp eller dess eiere.. Men nå er heldigvis stignene tatt (ihvertfall så sku de taes den dag jeg snakket med de sist), så håper at de slipper noen videre plager med det 🙂 Det har naturligvis ikke blitt så veldig mye trening når man går med bandasje og tratt, så Thomas gledet seg veldig å komme igang. Vi gleder oss å se han igjen, og regner med at vi tar oss en svipptur innom en gang i løpet av sommeren når vi skal til Myre 🙂

Delta møter vi med gjevne mellomrom, og hun er like flott som vanlig. Nå er også Håvard kommet hjem fra Afganistan, så nå er hele familien samlet igjen 🙂 Karoline har gått litt spor med Delta, og det ser lovende ut. Håper å se henne mere på skogstreningen fremover, da de ikke bor så langt ifra Bardu 🙂

Til helgen så skal vi til Skjomen på sommerleir hos Narvik hundeskole. Jeg og Fanny skal gå lydighetskurs med Cecilie Køste, mens Per-Eirik og Kalle skal lære seg freestyle 😀 Lotta og Selma blir selvfølgelig også med, så litt trening inn i mellom flekkene blir det nok for de og. Ihvertfall på Lotta-potta 🙂 Vi skal dele hytte med Tor Ivar, Hanne og Ken (de skal også gå lydighet), så det blir koselig. Gleder meg! 😀 Neste helg er det runderingskurs i Harstad som står på planen, og da skal jeg gå med både Fanny og Lotta. Per-Eirik går med Kalle mens Selma er på ferie i Sverige sammen med ungene 🙂 Blir fullt opp og full rulle hele sommeren og høsten, artig artig! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *