Jakttrening :-)

Etter endt lydighetskurs, og med noen timer å slå ihjel mens jeg ventet på at Per-Eirik sku bli ferdig med freestylekurset sitt, så ble det tid til jakttrening! 🙂 Margareta (som jeg har gått jaktkurs hos i 2009) hadde med seg dummyene, så vi kjørte både feltsøk og dirigering (kun rett ut). Veldig moro!! 🙂 Nå har vi også bestemt oss for å ta et par dagers jakttrening sammen i uke 30 så det gleder jeg meg masse til! 🙂

4skjomen250610
4 vakre retrievere på linja; Hilde med Lucky, jeg med Fanny, Margareta Med Leo og Tommy med Basse 🙂

7skjomen250610lucky
Lucky, en golden retriever på 9 mnd. Hun har aldri prøvd jakt tidligere, men at det ligger genene vises godt! Morsomt!! 🙂

2skjomen250610
Fanny på tur inn med dummy 🙂

6skjomen250610leo
Vakre Leo kommer inn med dummy 🙂 Leo er en jaktlabbe, men jeg må jo si at han er en av de peneste jaktlabber jeg faktisk vet om! 🙂

5skjomen250610basse
Basse og Tommy hadde heller aldri prøvd jakt tidligere – akkurat som om at det var noe problem… 🙂 Er vi retriever, så er vi retriever… 😀

Eminent fotograf var mammaen til Hilde, og bildene er tatt med kameraen til Margareta 🙂

Én tanke om “Jakttrening :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *