Noen filmer av Lotta

Har lagt ut filmene på Lotta fra helgens kurs på hennes egen treningsloggblogg: Lottas treningslogg. Fann likevel ut at jeg kanskje bare måtte legge de ut her og, i tilfelle hennes søsken vil se de 🙂 Bruker jo mest hennes treningslogg til meg selv, så den er liksom ikke så veldig distrubiert rundt omkring.. 🙂 Men her kommer ihvertfall filmene sånn at alle kan få se lille tøtta hopp-og-sprett 😀 All trening foregår selvfølgelig helt frivillig uten kommando eller lokking, på ekte klikkervis 🙂


Snutetarget med alley up


Potetarget med stooor musematte


Metallapport


Innkalling


Baklengs marsj


Kassemetoden. Skal bli utgangsstilling etterhvert 🙂 Litt vanskelig å skjønne at man sku oppå kassen syntes Lotta, men det gikk no tilslutt.. 🙂

2 tanker om “Noen filmer av Lotta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *