Dogdiggers Angelina Jolie!

Dogdiggers Angelina Jolie, Abby tok CK, CERT og BIR på lørdag og Excellent på søndag! Gratulerer til de fantastiske eierne Joan og Terje! Abby er nå 3 år og er fremdeles A-kullets hurra jente! Hun veldig glad i alt og alle – og er i grunn alltid klar for fart og «action». Ettersom jeg var i LP ringen så var det flinke Harald som handlet henne i bedømningen og Joan som gikk inn i finalen – flinkinger begge to! Her er et bilde stjålet av den dyktige fotograf Yvonne av Joan og Abby-girl 🙂

Joan hadde bakt en kjempestor boks med Boston Brownies til oss og det var stor suksess for Bekkfaret Caravan Klubb! 🙂 Takk snille Joan! 🙂 Trodde jeg skulle ha litt å kose meg med i morgen, men sånt skjer jo ikke når man har tenåringer i huset 🙂

2 tanker om “Dogdiggers Angelina Jolie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *