Ut på tur – og litt trening :-)

Etter to særdeles slappe dager så våknet jeg i dag til at «Milde Moses» her må et skippertak til!  Ble imidlertid sittende i stolen og tenkte snart starter jeg, snart!  Til all hell  så ringte herlige Heidi (Cairn/Beardiseier) og sa vi skulle prate skit og vaske. En riktig genial ide og som sagt så gjort. Det ble vasking og skravling for alle penga og fikk jammen en urmasse unna:-)  Så får jeg melding om tur og trening fra Yvonne – nok en Cairn/Beardis eier 🙂 Ettersom man vil også det så var det bare øke tempoet på prosjekt «Milde Moses»  for å rekke å gjøre det man aller helst vil gjøre på en fridag. Her bilder fra den fantastisk flotte dagen, fotograf er naturligvis Yvonne Andreassen, sjekk gjerne bloggen hennes her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *