Still going strong sjø :-)

Det er mange som spør om hvordan det går med Maja og her kommer en liten oppdatering. Hun er for tiden i storform og det til tross for at hun nærmer seg 11 år og har fått fjernet to store ekle kuler som viste seg å være av den sorten man absolutt ikke vil ha noe av. Vi har ikke funnet noen nye kuler på henne, har en følelse av at de to andre starte å vokse i forbindelse med når hun går inn i mot løpetids-dagene men det er bare en teori fra min sin side.

Akkurat nå, som vi har konkludert med er måten vi må takle dette på, så er hun i superslag. Har forsøkt å si at hun ikke trenger å være med alle tingene vi gjør,  men da fnyser hun bare til meg og jeg kan formelig se at hun himler med øyene :-)

Her er hun og Mia på AG banen, skjønner ikke med det samme at hun skal trene med Mia, men når det er avklart så kaster hun seg ut i det. Vakre rare Maja`n vår :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter