Med logrende hale :-)

Har funnet en gammel filmsnutt som Per Eirik hadde tatt på Sortland for 1,5 år siden. Jeg er ikke så glad i å se slike filmer, men det er i grunn veldig lærerikt. Det er veldig mange ting jeg bør gjøre både bedre og anderledes men akkurat i dag akter jeg ikke å gå i noen tankefeller. Jeg velger å fokusere på det positive i denne filmen og det er Majas logrende hale og lykkelige utstråling 🙂

Alle som kjenner Maja vet at hun er lett for å bli både trykt og miljøberørt, men her ser det ikke ut til at hun bryr seg nevneverdig om at jeg er veldig stressa og redd i ringen (unntatt at hun går med «showe» stegene sine :-)) At halen er barbert ser heller ikke ut til å være noe festdemper på min elskede småeksentriske labbetussjente 🙂

Nå burde sikkert «avstandskommanderingsøvelsen» irritere meg, for bare med 5 poeng her så hadde vi hatt en 1 premie. Men Maja gjør rett, hun blir liggende når jeg sier «sitt», det er «sitt opp» vi har avtalt som er det rette ordet (har, klok av skade, endret dette nå:-) ) Så bikkja er flink hun, det er bare eieren som gjør så helsikes masse rart 🙂

4 kommentarer til Med logrende hale :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter