Godbitkjøkken!

I dag arrangerte Bardu Hund godbitkjøkken og det anbefales på det vameste! 🙂 Med Elin i spissen og full av morsomme ideer så ble det en veldig trivelig kveld, mye hundprat og masse nytt å lære – supert! 🙂

Her lages Tunfiskgodbiter, men bruk gjerne annen fisk da det sies at de er utryddningstruet

4 bokser tunfisk i vann
3 dl hvetemel el maismel
3dl små havregryn
2 egg
2ts tørka timian
2 ss hvitløkspulver( ikke salt !)

Hell av vannet og bland alt sammen til en deig som smøres ut på stekeplata. Steikes på 180 oC i ca 45 min , følg med, steiketid avhengig av tykkelse på deigen . Rutes opp med pizzakniv eller baketrinse og tørket videre hvis du vil. Bruk gjerne kyllingkjøttdeig eller anen kjøttdeig isteden for tunfisk, eller prøv med torsk eller sei. Det sies at maismel er bedre enn hvetemel i disse oppskriftene, fordi hvetemel ofte gir luft i magen på hundene

I ovnen er det fiskekaker og sei, begge deler tørrsteikes. Tørrstekt sei var både Rankos og Pernilles favoritter. Vet ikke hva Thea likte best for alt så ut til å være det beste hun har smakt «ever»! 🙂 Bare støvsugde opp alt 🙂 Maja hadde favoritter men vet ikke hvilke de var fordi alt håret detter ned når hun snuser etter godbiter 🙂

Vi tørrstekte også blodpudding, det er noe jeg ofte gjør når man har 10 kroners tilbud på blodpudding 🙂 Det ble også kokt kylling med timian, disse sammen med Tunfiskgodbitene var mine absolutte favoritter 🙂 Kjempegode!

Her er forøvrig puddelfolket som viser fram den beste «looken» til hverandre 🙂 Man kan få gjort litt av hvert på en slik kveld sjø 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *