Crufts!

Litt stæsj fra Crufts må vi ha med, særskilt når vinneren av Heelwork To Music er en Bearded Collie 😀 Se vinner-rutinen med Heather Smith og Maddi nedenfor her  🙂 Det var en Bearded collie til med, artig nummer den med. Skulle også være en Cairn med i Freestyle eller Heelwork, men har ikke funnet noen filmsnutt av de.

For de som har lyst til å se gruppefinalene så kan man se Terrier gruppa her, Cairn gutten er i fra Danmark

 

Her er fra gruppe 1

Her er snutten fra gruppefinalene for «Gundogs», viste ikke at man kalte gruppe 8 for det før no 🙂

Én tanke om “Crufts!

  1. Den Cairn’n deltok i fjor og og kom ganske høyt da så finner sikkert den om du googler litt, veldig fint nummer i fjor. Den er ikke en super rask cairn men fjordårets nummer var en veldig fin «story», dessverre gikk det ikke like bra med denne i år, den virket litt ukonsentrert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *