Litt trening og sånn :-)

I dag har Yvonne og jeg trent litt i lag, vi kunne nok ha brukt tiden enda bedre men litt hvile og mat måtte vi også ha 🙂 her er noen bilder fra dagen, Emeric sin pels har blitt så flott og de er så absolutt klare for showtime! 🙂

Fotograf på bildene hvor Emeric ikke er med er Yvonne Andreassen 🙂

Pernille fikk også trent litt utstilling. Jeg synes dette er så kjedelig trening men jeg må ta tak i det nå. Pernille står som en statute men jeg har tydeligvis klikket inn at venstre bakfot står veldig langt bak, og høyre bakfot litt fram så her MÅ jeg få klikket meg litt bedre inn til NKK i Tromsø. Hun bærer også (naturligvis) preg av at vi har trent LP i det siste, for hun går hele tiden å ser på meg, så nå må det jobbes litt med «Se fram». Når hun står så ser hun også opp på meg slik at hun blir alt for bratt og det vil nok kunne gi utslag i bedømning som sier steil i brystet etc så en dag skal jeg (må jeg) trene litt strukturert utstilling 🙂

Maja fikk en kort økt, dagens tema var ruta. Er Maja ikke berørt av biler eller opptatt av ¤%¤¤ kråka som bruker å komme når godbitene er ute så er hun faktisk fabelaktig god. Har belønningen bak og det går faktisk bra både på kort og lang avstand. Jeg må imidlertid være nøye med kommanderingen, hun stopper nemlig ikke promte. Må sikkert ta et skritt tilbake å få en bedre stopp.

Thea hadde vært på bordet og blitt nappet MED masse godbiter så fikk kun 3 minutter trening. Da med den spede begynnelse til ruta, har måtte startet litt på nytt ettersom hun har fått disse kunststoppene (som garantert er min feil) Hun var superduper!

Unge lovene Filip hadde sin tredje dag med klikketreningsøkt. Han var overraskende konsentrert og ville veldig gjerne jobbe sammen med meg. Ikke verst til en kar som er ny i gamet! Tror dette er en virkelig superhund å jobbe med. Etter hvert så fikk vi til leken også, han synes nok at det er litt besynderlig at jeg begynner å rase og tulle sånn helt plustselig men han liker en real drakamp 🙂

Sånn ser det ut når man sitter i kø, man er altså ikke sånn helt fornøyd men det går no 🙂

 

Etterpå var vi ute å gikk tur, og Filip var litt for høy på livet og bøsa litt mot en særdeles veloppdragen Emeric så han måtte gå mesteparten av turen i bånd. Ikke så lett å flytte inn til tre snerte damer og alt det der 🙂 Her er noen bilder fra turen 🙂 (snart er det bart og ikke bare flekkvis bart 🙂

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *