Filip alias Dogdiggers Andy Garcia

Vi er ute etter hjem til Filip alias Dogdiggers Andy Garcia. Filip er fra A-kullet (født 2009) og er i grunn en blåkopi av sin pappa Emil Høyreist og flott  🙂

Filip er som beardiser flest en trivelig kar, snill og rolig inne og kan fint være litt alene. Han går fint sammen med andre hunder og er vant til å være masse løs. Han er også vant til både store og små barn og er kosete og sosial 🙂 Filip er også vant til å være med i stallen og derav vant til hester.

Filip er for tiden nedklipt, men det hadde vært veldig artig om pelsen får gro slik at han kan få vært med på en utstilling eller to. Tips, hjelp og råd kan vi mer enn gjerne bidra med.

Det er et absolutt krav at Filip trenes etter positive prinsipper og hvis ny eier ønsker det det er så vil kurs/opplæring bli gitt. Det er også et klart ønske om at ny eier har interesse for en eller flere hundesportaktiviteter slik at Filip kan få være med på artige opplevelser  🙂

Vi drømmer videre om at Filip blir boende i nærheten slik at vi kan støtte med pelsstell og trening og vi gjerne være behjelpelig med kost og losji ved ferieavvikling. Det kan være aktuelt med forvert ordning. Hvis det er noen som drømmer om en blå Bearded Collie gutt så ta kontakt, enten på 90606033 eller tone@dogdiggers.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *