R.I.P Gösta – Dogdiggers Boogie Woogie Bugle Boy

Idag fikk vi den triste beskjeden om at fineste Gösta har fått sovne inn pga store smerter som følge av AD 🙁
Gösta sku egentlig bli reddningshund når han ble stor, men D på ene albuen satte en stopper for det. Dessverre så ble Gösta mye plaget og hadde store smerter pga dette, og familien Thomas Ingebrightsen har nå måttet ta det tunge valget av å la han få slippe.  Takk for at dere har tatt godt vare på Gullgutten disse årene!

Hvil i fred vakre Gösta <3

gosta 51dgr gosta 51dgr hode gosta4gosta11gosta-59-dgr-011gosta_big2_sitt selma-gosta-og-fannyfanny-lotta-gostagosta-og-lotta-pinnegosta-kallegosta_140111_1kgosta_140111_6gosta_140111_2k1 gosta_og_balder gosta1gosta2     

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *