EurodogShow!

Det har vært liten blogging den siste tiden, men nå kommer i alle fall noen ord og bilder fra EDS. Planen min var å reise uten hund men når Ronja fikk løpetid så fant vi ut at jeg bare tok med Abby dagen før. Lille Abby var en veldig rolig og snill lita frøken å reise med så det gikk bare fint. Hun og Ollie husket hverandre godt så det ble lek og kos hos Melissa og Markus 🙂

Abby på fly-toget – og Ollie på yndlingsplassen sin 🙂

abby på tur ollie at home

Ollie hadde fått tett og flott pels, men dog ikke lang nok – særskilt hodet manglet lengde. Men hun virker å ha god pels og desverre fortiden en god-rund kropp. Ollie er ofte med på jobben til Markus og der får hun ofte test hundesnopet de selger og det vistes på den deilige lille kroppen:-) Formaninger om at de må passe litt mer på ble gitt, men hjalp jo fint lite for showdagen 🙂

På torsdagen kom Ellen og Ronja ned og Abby og jeg reiste ut til Lillestrøm for å møte de. Vi var nok et besynderlig syn der vi kom med hunde-bag`er, kofferter og en diger rosahundevogn men heldigvis møtte vi ikke kjentfolk på turen 🙂

På fredag kom Melissa og May-Linn inn til Lillestrøm, desverre måtte de springe som gale pga veisperringer men de kom no fram. Ollie var som vanlig like blid og alert, virker som det er særdeles lite som forstyrrer den jenta der. Når vi endelig fant vår ring så lot vi henne ta seg en dupp i en bag som Melissa fikk til jul og som man kan åpne slik at den blir dobbel så stor. Genial sak faktisk! Ollie elsker den og la seg rett ned og slappet av (mora hadde garantert ikke klart å gjøre det sånn på øyeblikket i det kaoset som var :-))

Her er hun i bag`n sin når vi etter showet gikk å spiste litt 🙂

ollie i bag

 Når det er vår tur så var det bare vekke Ollie og si «du nå skal vi trene litt» og hun var «jepp, jeg er klar» 🙂 Hun er så ukomplisert og lett at det er til å bli misunnelig av. Vurderte å bare stjele henne med meg nordover men tror ikke de lar seg lure til det 🙂 Kom på at vi ikke hadde trent noe stå sammen siden Kemi, men det var bare å sette henne  arbeidsmous og hun sto fint hun, bestemors lille rakkarprinsensse assa 🙂 I ringen hadde vi sett at det gikk fort, veldig fort. Så at for flere av guttene så fikk de kritikken før de hadde gått trekanten ferdig. En fellesrunde, kjapt på bordet og starte å gå så ferdig – så det var i grunn ikke noe å stresse for men ble nervøs likevel. Men Ollie fungerte like fint likevel om bestemora var litt sånn småkvetten 🙂

i ringen på bordet i ringen fra siden stå bildet

Vi måtte ta i mot vår første blåsløyfe, men tok det ikke så tungt. Var uansett fornøyd med å gå med en alert og glad jente, vel vitende om at hun hadde vel mye på kroppen og ikke i sin beste pels. Beste Cairn-jenta i hele verden uansett 🙂 Markus burde virkelig starte å trene til LP eller AG, han har en super hund med stor arbeidslyst og konsetrasjon, om det er fullstendig kaos rundt oss har ikke noe å si for henne.

Cairn dømmingen ble forøvrig veldig forvirrende etter hvert – tror det ble konkludert med at det hadde blitt litt tull – men det var nydelige hunder som tok de gjeveste prisene. Så særskilt to hunder fra Hjohoo som jeg syntes var veldig lekre og vakre 🙂 

Her er min favoritt fra guttesiden den dagen, en ung harmonisk og vakker gutt i mine øyer 🙂

Rally

Etterpå måtte vi surre litt rundt å se på livet, men det ble alt for lite shopping denne gangen (hva gikk av oss?! 🙂

En liten BIR vinner venter på fotograferingen sin 🙂

vinner

Rompebilde! Ingen kan vel si at OldEnglishSheepdog ikke har de fineste rompene? 🙂

rompebilde

På EDS dagen valgte Ellen å trekke Abby som var veldig berørt. Tror det var en fin beslutning, det er ikke så artig å entre ringen om de ikke synes det er artig. Hun var også påmeldt Cavalierspesialen dagen etter og da var Abby  i langt bedre slag – om ikke i sånn rakkar-Abby slag som hun være men klart bedre enn dagen før. Det ble desverre også en blå sløyfe for henne, men kanskje like greit for da måtte Mia dra for hun skulle på fest 🙂 Og jeg trengte å dra sammen med henne med alt stæsjet ettersom Ellen skulle videre til Stavanger med Ronja 🙂

 Her er Mia og meg på tur tilbake, takk og lov at hun var med meg for det var ikke lett å ta tog og buss hjem med koffert, veske, hundevogn og hund assa 🙂

på toget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter