Tull&Tøys!

Det er så deilig å kunne tusle ned å trene litt innendørs! I dag filmet Hilde litt. Har akkurat startet med springmarsj for Pernille (som gammel showdog så flyter hun utover når farta økes) Ettersom jeg ville unngå «utflytning» og at vi var i lillerommet så valgte jeg å trippe-jogge. Det som var morsomt var at det hver gang så ut som om Pernille forsøkte å finne samme takta som meg 🙂

Med Thea har jeg begynt å trene på de uvante vendingene som er i Rally. Ikke helt sikker på om jeg har skjønt det rett, men Thea gjør i alle fall sitt aller beste:-) Fremdeles uvant å ha henne på høyresiden, men det går no på et vis 🙂

Sånn senere samme kveld så lærte jeg at det det ene er vendinger og det andre er sidebyttene som man vil møte i Elite 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *