Otere! :-)

Vi har hatt noen deilige sommerdager her hjemme og da benytter vi muligheten for å bade (og få god trening for hundene:-)) Thea gjør som hun alltid har gjort, dupper bare puppene neddi. Hun kan ta en kort svømmetur om vi kaster en for-kule ut foran henne, men noen lyst-svømmer er hun altså ikke 🙂

Ollie derimot ser ikke ut til å måtte ha noen grunn til å svømme, som sin mamma i den alderen. Kaster vi pinner så er det fabelaktig assa 🙂 Pernille og Hector har kommet dithen at det helst bør finnes en fin ball å hente der ute. Pernille kan da holde på så lenge som vi bare gidder å stå å kaste de ut til henne 🙂 Kan se at hun blir lettere kokko i øyene etter hvert 🙂

IMG_7238 IMG_7203 IMG_7249 IMG_7247 IMG_7240 IMG_7261 IMG_7244 IMG_7216 IMG_7233 IMG_7220

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter