Fot Online – Siv assa🤩

Har de siste 2-3 ukene gått Fot Online kurs i regi av Siv Svendsen / NoLimitObedience og kose oss max!🤩 Tror dette er tredje (fjerde?) online kurset jeg tar med henne og kan ikke si annet enn at hun fantastisk på alle mulige måter. ANBEFALES! Byr muligheten seg så ta den 😉 Nå har de også komme ut med ny bok, Best med Baner – den skal bestilles med en gang det lar seg gjøre. 

Her er ett par snutter av banene vi har forsøkt oss på. Først ut er en variant av «Se mot nord» – jeg har ikke fulgt oppskriften til punkt og prikke men litt av poenget med denne banen er å at man skal komme seg rundt uten å vri kroppen. Og få jobbet med viktige deler av FVF. 

 

Trappa; En fin øvelse for å trene fvf posisjon. Dette vil hjelpe når man går framover (at hunden holder en rett kropp) Her starter man med å gå sidesteg til høyre, deretter rett fram. Så sidesteg til høyre og rett fram og så videre opp trappa. Det viktige er at hunden bruker bakparten for å komme inntil din fot og være rett inntil din fot.

Når det begynner å flyte på så kan man øke antall steg man går framover, jo lengre du går framover jo lettere er det at hunden sklir ut av posisjonen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *