Video av småbabyene!

Per-Eirik har filmet sjokoladebollene litt idag, og her er de 🙂
Det er for øvrig Barbro som har forvillet seg litt på feil plass… Ja ja. Ikke så lett alle ganger! 🙂

3 tanker om “Video av småbabyene!

 1. Jeg har fått se video sammen med mamma, spisset ørene litt når jeg hørte lydene fra de små 🙂 Lurer litt på om jeg kan kalle meg onkel? Jeg gjør nå det uansett, blir jo ei stund til du kan snakke hardt og skjennes på meg for det….. du er jo opptatt med å mate og stelle valpene dine 🙂 Håper de blir like snille og smarte som deg 🙂 Klem Ken (mamma hilser)

 2. Hei Ken!
  Du kan godt få kalle deg onkel Ken hvis du vil. Det gjør ikke noe. Babyene mine trenger en kul onkel slik som du!

  Men det jeg egentlig lurte på hvis du heller kanskje hadde velat være gudfar? Jeg mener. Jeg liker jo deg kjempegodt, og hvem sku kunne bli bedre gudfar til valpene mine enn en deg? Du er jo tross alt en Canaan – en ekte villhund i tam forkledning!

  Gudfar Ken.
  Kjenn på den litt, så snakkes vi 🙂

  Suss fra Fanny

 3. Nåh! Synes ikke det er lenge siden mine var så små.. sukk.. Tiden går fort!! 😀 Jeg hadde også en slik som hadde funnet «feil sted», haha!! :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *