Vekt på valpene, 4 dager gammel

Vi veier jo valpene hver dag. Mest for moro skyld, for alle er runde og fine, så er overhode ikke noe bekymret for noen av de 🙂 Men slik ser no vektkurven demmers ut, nå som de er 4 dager gammel 🙂

vekt-valper-4dgrjpg

De legger fint på seg allesammen, og det er jammen ikke rart! 🙂 Synes ikke de gjør noe annet enn å spise hver gang jeg er å ser til de… 😀 Dennis har hele tiden vært den minste, men i natt har han gått forbi Bea, som nå er den letteste. Tyngst er Bosse – ordentlig kraftplugg!! 🙂 Det ser ut som om at de fordeler seg til å bli 4 større og 4 litt mindre valper, men det kan jo endre seg fort i ukene som kommer. Men de 4 som er størst foreløpig, er også de med de kraftigste hodene, og man ser god forskjell i størrelsen når de ligger ved siden av hverandre 🙂

Det å ha valper er virkelig skikkelig koselig. Foreløpig så er det ikke noe styr over hodet. Fanny holder valper og valpekassen ren og pen. Jeg forer henne og tar henne ut når hun vil det. For når hun vil ut, så vil hun ut i en gang! 🙂 Man kan jo ikke være mange minutter borte fra småbabyene sine mener Fanny – så rett ut, gjør det man skal (og det inkluderer selvfølgelig snøbading.. Man må jo stelle seg selv og :-)) for å så dra rett opp i valpekassen igjen 🙂 Hvis de sover når hun kommer opp (hvilket de bestandig gjør), så kan hun unna seg en minutt eller to oppe i sengen. Her har hun god oversikt over valpene, samtidig som hun får slappet litt av og stelt seg selv litt. Pupper, hale og rompa vaskes mens hun holder et øye på valper i valpekassen. Så når hun er ferdig med stellet sitt, så er det å legge seg sammen med småbabyer igjen.. 🙂

Fanny får mat 4 ganger i døgnet, og får nå dobbelt så mye som hun fikk når hun gikk drektig. Hun spiser RC Maxi babydog, og iflg pakken så skal hun ha fri tilgang på for.. Men jeg lurer litt på hvis det også gjelder oss som har labrador? 🙂 Jeg mener.. Hun spiser jo som en hest! Men siden hun er like sulten ved hvert måltid, så får hun no bare spise så mye da.. Hun er ikke tynn, så for lite mat får hun ikke, men vil jo heller ikke at hun skal bli tjukk så.. Foreløpig så får hun holde seg til det hun får nå, så får vi vel regulere opp etterhvert som babyene spiser mer og mer 🙂 Matvett har både hun og valpene ihvertfall! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *