Snart:-)

Snart får vi se igjen Dogdiggers Antonio Banderas, til daglig kalt Carlos:-) Neste helg så reiser vi til Trondheim og da er vi så heldige å få møte Ida og Carlos. Gleder oss!!!!!!!!
carlos2

Dogdiggers Angelina Jolie BIR og BIG3!!

For aller første gang har en Dogdiggers valp vært i utstillingsringen og vi er mektig stolte av vakre og hurrajenta Abby!:-) (burde antakelig heller hete Ronja Røverdatter:-)

img_7384-small

Her er hva dommer Vigdis Nymark mener om henne:

Trivelig valp. Harmonisk og velbalansert i kroppen såvel i hodet. Velvinklede bakbein. God beinstilling. Gode poter. Kommet langt i pelsen. Et trivelig eksemplar av rasen.

Her får hun BIR rosetten og valpeshow gaven. Abby er umiddelbar klar for å gjøre andre ting:-)

img_7385-small

Se søte jenta 🙂 Abby er spretten og  aktiv jente – og ikke helt lett å ta gode bilder av 🙂

img_7412-small

Her er de i gruppefinalen og vakre Abby ble plassert som nummer 3! 🙂

img_7416-small

Her har de fått BIG3 rosetten:-) Flinke Joan og Abby 🙂

img_7425-small

Abby eies og elskes av Joan og Terje i Tromsø 🙂

Søte morsomme Shanti ble BIR valp!:-)

Shanti er verdens søteste lille cairn terrier valp og i helgen ble han BIR valp! 🙂 Det var så gøy å «handle»  en slik en morsom og spretten fyr 🙂

img_7370-small

img_7375-small

Under BIG finalen klarte vi imidlertid ikke å få den riktige takten før på kortsiden og ble tatt ut som siste valp før plasseringen.  Vi burde naturligvis ha trent litt på forhånd – men artig var det uansett:-) Grattis til de stolte eierne Sissel og Leif-Harald!! MEGAfin fyr! 🙂

img_7427-small

Utstilling i Tromsø :-)

I helgen har vi vært i Tromsø på utstilling 🙂 Flott helg der vi har storkoset oss både på utstillingen og på middag sammen med gode venner på lørdagen. Kjempehyggelig! 🙂

Slik ble resultatene fra helgens utstilling.
Thea fikk 1 premie og 1 plass på lørdagen, samt 1 premie og 3 plass på søndagen.
Selma fikk 1 premie, HP og 1 plass på lørdagen, samt 1 premie og 1 plass på søndagen.
Fanny fikk 1 premie og 3 plass på lørdagen, samt 1 premie men ingen plassering på søndagen.

fannytromso
Emma og Fanny står forran dommer Jan Roger Sauge på søndagen. 1 premie fikk vi – med kommentar «Vel vist» :-))

I tilegg så ble Fanny øyenlyst fri, så nå er vi klare for parring i februar!! 🙂

Mange venner gjorde det kjempebra i helgen – gratulerer til allesammen!!! 🙂 Blandt annet så fikk Stig Kvernmo (kennel Kvernmolia) 2pr på hans egenoppdrettede tispe Perle, hvilket gjør at Perle nå kan smykke seg med titelen International Jaktchampion!! 🙂 Traff også Borghild (kennel Show Them) som gikk på klikkertrenerutdannelsen sammen med meg i Trondheim, og hennes vakre Tulla fikk CERT og BIR begge dagene og ble dermed Norsk Utstillingschampion! 🙂 Grattis til de og! 🙂

Trimmekurs i Bardu! :-)

Min første virkelig oppgave som distriktskontakt er utført! 🙂 Nå har Cairn terrier klubben avdeling Troms har arrangert (sitt første?) trimmekurs!

Fredag 16. oktober kom Øyvind Venedik fra kennel Windline flyvende oppover til det kalde nord, klar til møte de 5 mer eller mindre unge og lovende trimmedamer:-) Lørdag klokken 11:00 så var det oppmøte på Salangen Veterinærkontor sine lokaler på Setermoen i Bardu. Lokalene hadde vi vært så heldige å få låne gratis og var helt ypperlige for vårt formål. Spesielt fordi vi også hadde fått gode rabatter på alt av hundestæsj som fantes i butikken. Om damene ikke kunne så mye om trimming av pels på forhånd så kunne de i alle fall allerede alt om shopping:-) Det var kjempepraktisk å kunne handle når vi hadde Øyvind som fagperson med oss i butikken.

img_7315-medium

Etter en kort presentasjon og litt teori så var det på tide å få hundene opp på bordene. Det var en relativt bustete gjeng med søte hunder som skulle ha en ”bli ny dag”. Dyktige Øyvind viste seg å ha svært god tålmodighet og pedagogiske evner, han svarte og forklarte på alle de ca 1000 spørsmålene vi glade damer hadde. At vi kun var 5 stk på kurset var ypperlig for oss deltakere, vi fikk all den hjelpen vi trengte.

mer-teori1
Foto: Yvonne Andreassen

Etter å ha nappet oss både varme og svette så var det godt å få servert en god varm lunsj av min svært så snille ektemann. Så var det bare å sette i gang på nytt. Det ble etter hvert svært MYE hår på gulvet. Ikke rart at eiere var røde og fine i kinnene:-)

har

img_7319-medium
Til tross for at vi holdt på nesten en time lengre enn planlagt så var det noen som ikke ble helt ferdige. Men prinsippene ble i alle fall grundig forklart, slik at vi burde være i stand til å fortsette på egenhånd. Vi har også avtalt at vi skal samles igjen for å trimme hunder sammen og ha det litt sosialt. Det var utrolig trivelig å nappe hund sammen med denne morsomme gjengen. Det er bare å ta kontakt dersom det er andre som har lyst til å være med:-)

img_7320-medium
thea-og-tone

Foto: Yvonne Andreassen

Kurset ble avsluttet med vafler, diplom og en liten gave til den svært så trivelige og dyktige instruktør. Tusen takk Øyvind!

tone-jakobsen-og-c3b8yvind-diplom

ps, flere bilder under fotoalbum