SMELLER!

Forrige helg var vi på SMELLER kurs og det syntes Pernille var veldig gøy. Med dyktige instruktører så har vi lært både om hva sporten går ut på men også hvordan man kan fin-justere treningen og hva man bør tenke på. Pernille tok kjapt at hun skulle lete etter en skinnbit og var flink å markere, så det føltes ut som om hun husker godt Nosework treningen vi har gjort.

Her er Pernille og de to søtingene som var på samme gruppe:-)

IMG_7324 IMG_7326 IMG_7301 IMG_7349

En ting som jeg ble anbefalt å lære Pernille var å starte å søke fra jeg sa søk. Hun valgte nemlig å springe/sprette en banelengde (eller to:-)) før hun satt i gang å søke. Det er som hun må få ut litt pepp før hun kan sette igang med slikt arbeid:-) Når hun var i gang var hun overraskende flink.

Jeg ble også bedt å prøve å bare gå uten å se så mye på henne men heller kjenne i lina. Da var det overraskende lett å kjenne at hun hadde funn for da lå hun som en sandsekk i lina. Da var det som hun sa «den er HER!» 🙂

IMG_7433

Veldig morsom helg og Emma og jeg har gått litt sånn crazy og kjøpt oss noen bokser og kasser for å starte å leke oss litt med dette. Hvem vet, kanskje vi fortuller oss på en konkurranse ila året:-)