Årets navn er Emma Lisa Karolina Nordberg! :-)

På fredag var det årsmøte i Bardu Hund. Det ble en veldig koselig kveld på alle mulig måter. Både Lotta og Pernille fikk gratulasjoner og gavekort for sine nye championater i det herrens år 2016. En trivelig tradisjon som klubben har hatt i mange år. I tillegg fikk Emma og jeg med flere gavekort for innsatsen ila året. Vi føle vel at vi ikke trenger det for å få lov å bidra i klubben i vårt hjerte, men det fikk vi altså 🙂 Året 2016 har vært et veldig aktivt år og det skal styret ha mye ros for. Å tørre å hoppe kan være skummelt av og til, men Bardu Hund styret tok sats å hoppet modig ut i det meste av forslag som kom opp. Kloke avgjørelser har gjort at man lander med stil og det har vært «full fest» i lille Bardu Hund 🙂

Klubben har også en artig tradisjon og det er Årets navn – og den tittelen gikk til fantastiske dyktige og arbeidsjernet Emmet Lisa Karolina Nordberg!!! GRATULERE min venn! 🙂 Den prisen fortjener du virkelig!

16999223_10155018360702387_4246562533727294562_n

Bardu Hund arrangerer Rally-Lydighetskurs !

Helgen 17-19 mars kommer Roger Frediksen til innlandet for å kjøre Rally lydighetskurs! Kurset vil ha hovedfokus på klasse 2 og 3 øvelsene. Kurset vil foregå innendørs.  Mer om Rally lydighet kan leses på http://www.rally-lydighet.com/

Litt om Roger; Utdannet Rallylydighetsinstruktør og godkjent Rallydommer i NRL og NKK. Konkurrerer aktivt i Rallylydighet, Lydighet og Bruks. Har 2 hunder, hvor den eldste, Xena, har championatresultater i både Rally og i Lp, samt konkurrert i klasse B spor. Aussien Blue er i Elite Rallylydighet og klasse 2 Lp og C-spor.

Som aktiv dommer har jeg vært med det siste året å utarbeidet det nye Rallylydighetsregelverket, som nå er til høring hos NKK.

Roger

Litt om kurset
Dette er et 12 timers helgekurs fordelt 2 timers teori fredag, 6 timer lørdag og 4 timer søndag. Kurset er rettet mot Rally lydighet klassene 2 og 3.

Pris
Medlemmer 1200,-
Ikke medlem 1500,-
Observatør 600,-

Prisen er inkludert kaffe/te. Teori og praksis vil foregå innendørs i Bardu Hund sine lokaler midt på Setermoen. Det vil være mulig å ha med seg bur slik at hundene kan få ligge innendørs. Påmelding sendes til post@barduhund.com og er økonomisk bindene. Dersom det er noe dere lurer på så ring Tone på 90606033:-)

Her er Hilde, Roger og meg på fjorårets siste Rally konkurranse 🙂

RAlly Senja Thea

Filip <3

Det er så rart å skjønne at A-kullet snart skal gå inn i veteranenes rekker. De ble født i 2009 så etter mine kløktige beregninger så blir de 8 til sommeren. Veldig rart hvor fort tiden går, kan enda erindre den deilige valpe-lukten av de – og husker godt hvor søte og snille labbetuss valpene var (ikke som Pernille sine rakkar-unger som var all-over-the-place og var rampete hele tiden :-))

Her er i all fall Fililp ute på tur denne helgen <3

Filip Snart 8 år