Gratulere med dagen Pretty Pernille :-)

I dag har Pernille feiret dagen med lang tur, alt for mye god mat, et digert bein som hun åt på kjøkkengulvet så det var deilig klissete etterpå 🙂 (Thea var kjempeflink å lå i ro hele tiden mens hun gomlet og åt :-))

I tillegg fikk hun en ny ball av type «yndlingsball», og var lettere elektrisk etter at bestefar kastet ball litt for lenge. Dagen ble avsluttet med å få lukte på rådyrspor, de sprang over veien akkurat da vi tuslet opp bakken for en liten kveldspromenad så det luktet altså sååååå spennende. Håper at vi rekker å få trent ei liten økt i morgen for det tror jeg frøken Pernille hadde hatt veldig godt av 🙂

nykamera-to

Jule-magi!

I dag starter jeg faktisk juleferien og det føles nesten litt magisk å kunne ha noen dager fri før jul. Som prikken på I`en så finner jeg julekort fra min hundgale-venninne Ingvild i postkassen. Det er lett å se på hennes Cairn Terrier tegninger at hun har levd med rasen i mange år – i alle fall føler jeg at kjenner igjen utrykk, sittestillinger, vindus-gløtting i hennes fantastiske fine bilder i fra våre egne dypt elskede rakkarunger.  Tenk å kunne tegne som Ingvild!

julekort