Triks Dag 11 – Hoppe igjennom armene

Dagens triks utføres av unge og lovende Thea. Innlært på noen minutter (i panikk fordi vi begynner å gå tom for triks og det er enda mange dager igjen til jul 🙂 )

ps når dette trikset trenes inn så ikke har godbiten i hendene – det resulterte naturligvis i at Thea bare ville snuse på hendene:-) Når godbiten ble lagt bort så var det fort gjort å få henne til å skjønne at hun skulle hoppe igjennom «ringen»

img_7515-small
Dette bildet viser at Thea er snar til å snu for å få godbiten sin (mitt lille matvrak 🙂 )

img_7516-small

«Kom å bær mæ»! :-)

Det er mye en valp skal lære og bratte trapper kan faktisk være kjempeskummelt 🙂   Her ser vi unge lovene Balder som venter på at «mamma» skal komme å bære han (mammadalten:-)

balder-i-trappa

Men hva pokker, modern kommer jo ikke! 🙂 Ja ja, da må jeg jo bare gå selv da! 🙂 (Flinke gutten:-)

balder-gar-skumle-trappa

Triks! Dag 7 – Kanin:-)

Dagens triks presenteres av Thea og kalles «kanin». Thea har virkelig skjønt at dette trikset gir utrolig mange godbiter. Det er ikke en eneste bestemor, bestefar, tante eller onkel som klarer å motstå dette trikset og TheaBerthea får full pott for å sitte som en liten søt kanin (med store tenner) og spise masse snop:-)

c3foto-thea-kanin

Dag 5 – Triks!

Dagens triks presenteres av Maja og er litt i den gata jeg føler meg akkurat i dag 🙂 Trikset kaller vi «død» og Maja har selv lagt inn noen selvvalgte effekter under framføringen. Hun lager nemlig en urmasse lyder før hun til slutt legger seg helt ned og spiller død (men er helt vill i øyene 🙂 )

Mistenker henne i å ikke like denne øvelsen spesielt godt og forsøker å fortelle om dette hele veien ned til gulvet:-) M.a.o. dette er den seigliva varianten 🙂

maja-spille-dc3b8d