Rally Fredrikke

Den unge Fredrikke var også med å gikk Rally i Harstad siste helgen i januar. Bare litt treg å blogge, litt for at jeg er treg 🙈 men også fordi jeg ville ha med begge filmene slik at jeg kan se tilbake om noen år. 

Jeg opplevde henne som veldig ukonsentrert og vimsete begge dagene og ble veldig overrasket over at hun fikk så god plassering. Lørdagen ble hun nummer 4 av 18 med 1 premiering – og søndag tok hun seg sågar på pallen som 3 vinner🥰🤩 Enda jeg roter det til slik at vi måtte ta en repetisjon. Så nå har hun to napp i klasse 1. Hun får nok gå litt til i klasse 1 så tar vi en pause. Hun er jo så ung og uerfaren enda at vi trenger nok å øve masse på både å holde fokus over tid og kunne være løs i en slik setting. 

Lørdagen

Søndagen 

Ollie – ÅRETS RALLY LYDIGHETS CAIRN 2023!

Ollie har blitt kåret til ÅRETS RALLY LYDIGHETS CAIRN 2023! Se her for listen. Sendte inn resultatene i romjula og har ikke hørt noe siden da så har tenkt at her når ikke Bollen opp. Men jaggu har hun gjort det🤩 Så gøy for oss det –  det er jo ikke gitt at vi har så mange år igjen i rally ringen Ollie og jeg. Hun blir jo 10 år i april. Spesielt artig er det jo også å ha egen oppdrettet Cairn som årets igjen🤗

ÅRETS RALLY LYDIGHETS CAIRN 2023

DOGDIGGERS Catherine Zeta-Jones