Gode råd og snille, flinke treningsvenninner:-)

Ofte leser man at man bør filme treningsøkter, både fordi man da ser man bedre hvor man er og hva man kunne ha gjort annerledes. Men det er ikke så lett å komme på det og personlig synes jeg det uggent se seg selv på film. Men gode råd bør sikkert følges og da må man jo bare kaste seg ut i det.

I går trente Hilde og jeg hvor vi filmet en god del og snille Hilde har laget en liten snutt til oss. Her er vi, synes det er så gøy å se at det faktisk saft i stegene til Thea selv om jeg opplever at hun går litt sakte og bare elsker Pernilles forbein og logre-hale på slutten der:-) Fin fin trening altså og mange nye trenings-tanker popper opp:-)

#Vigirossladriomsådettar100år!:-)

Gamle spreke hunder = lykke:-)

Gleden over at Thea enda holder seg frisk og sprek i alder over 12 år (faktisk snart 12,5) kan nesten ikke beskrives. Hun er med på alle turer og er i full trening. Har lenge tenkt på at hun skal trappe ned men har konkludert med at det er det verste jeg kan finne på å gjøre mot mitt elskede lille hjerte. For det hun vil mest (etter det å spise mat da) er å få være med og få være med å trene. Så det skal hun få lov til så lenge hun vil og klarer det. Drømmer om at det skal vi gjøre i flere år framover.

Her er hun lille jenta, mat inni tunnelen så da hoppet hun lett oppi 🙂

Thea tunell

Fra ei fellestrening, vi sjekker utholdenheten – går som en velsmurt liten traktor 🙂