Fredrikke Prosecco 1 år!

I går ble lille ungen ett år! Tenk det! Tiden går så fort altså. Og enda er hun veldig vill og galen, går ikke ant å sove middagslur en eneste dag. Klarte det på lørdag men da var det lang tur og masse trening først – da sov hun som en engelfiol sammen med Ollie og meg 😍Må tro at det blir likar om ikke så veldig lenge. Hun sover heldigvis hele natten og det er ikke noe mas om morningene.

Ellers er hun en veldig fin treningskompis, smart, artig og lett å belønne. Hun er også blitt veldig flink på tur – særlig hvis hun går løs. I bånd kan hun fremdeles melde seg inn i trekkhundforeninga men det går stort sett fint det med.

Her er noen bilder av bursdagsbarnet fra Rally helga i Bardu, lille debutanten ❤

Ollie Elite i Bardu

Her kommer filmene fra Ollie i Elite i Bardu. Synes hun gjør en hederlig innsats begge dagene selv om vi begge dager ender med 2 tredjepremier. Lørdag ble hun nummer 8 av 15, søndag nummer 11. Ollie er veldig morsom å gå med, hun blir heftig og begeistret omtrent i det vi går over ringbåndet.

Det som var gøy for meg å se var at selv om hun er for høy så klarer hun flere av momentene hun ikke har fått nok trening på. Så er det noen overraskelser som skjer, feks at hun ikke tar oppstå på søndag. Det har fungert fint under trening men tydeligvis ikke så lett når man er galen. Det var jo også noe som hennes mamma syntes var vanskelig og måtte overtrenes på før det satt skikkelig.

Debutanten Fredrikke

Ettersom egen klubb arrangerte rallyprøver så fikk Fredrikke være med å gå. Jeg viste at hun ikke var rede for å kunne holde fokus i en hel bane men hadde troen på at selve momentene skulle gå fint. Hvilket de også gjorde med unntak av at sakte marsj ikke var kjent for henne 😂

Lørdagens løp føltes ikke særlig bra, hun blir opptatt av at det var bjeffing og det er mye hun oppdager underveis – gressstrå, dommer og en hvit stein var veldig artig. De er bare så søte og barnslige i denne alderen at man kan ikke annet enn å flire. Selv om bjeffingen får henne til å se ut så detter hun ikke sammen – så opplever henne som miljøsterk lita tøtta. Det lover jo bra for fremtiden😍

Her er lørdagens vimsete løp:-)

Hun ender på 8 plass med 2 premie og 176 poeng i en stor klasse 1 (tror vi var 17 på oppropet) så ikke så verst av lille debutanten det.

Søndagen var slagplanen at jeg skal byda på litt mer og være mer tilstede for henne. Dette løpet ga også en 2 premie men med dårligere poeng 174 og plassering 12. Men følelsen var mye bedre da så superfornøyd med det.

Fredrikke Junior!

Det har vært lite blogging i det siste, så mye moro som skjer hele tiden 😃 Men Fredrikke har altså vært på nordisk og internasjonal utstilling. Tynn og skranglete junior med alt for lite pels, vi burde nok ha ventet til å hun har fått «kroppet» seg mer – men det var artig å være på tur. Det er så mange år siden vi har vært på utstilling så hadde helt glemt hurr det kan være, i alle fall på slike store show. Fredag og søndag gikk fint men syntes det var skrekkelig trangt mellom ringene lørdagen. Heldigvis hadde vi med oss to veldig snille jenter, både Ollie og Fredrikke oppførte seg helt eksemplarisk alle dagene ❤

Resultatmessig var det ikke så mye å skrive hjem om, men syntes kritikkene stort sett var fine og fair. En ung junior som trenger å få modnes.

Fredag var beste dagen med Excellent 1JKK, lørdag VG 2JKK og søndag VG 1JKK. Kritikkene finnes på dogweb. Dessverre ingen bilder fra dagene for Harald fikk ikke det helt til 😂

Rundt Cairn terrier ringen var det veldig koselig, mest finner – men også trivelige gamle bekjentskaper. God stemning hele helgen. Fikk også litt nappehjelp fra Birger fra Luleå, Fredrikke fikk straks et mye søtere ansikt når han hadde rydda litt 😍

Vi blir nok å forsøke oss i ringen en annen gang men først skal hun få vokse seg til – og jeg må sørge for å ha pelsen i orden (sukk:-))