Ollie Elite Harstad

I helga dro vi med Hilde og Leif på til Harstad på tur. Lite viste vi at det skulle bli et helsikkes vær, vi holdt nesten på å drukne når vi skulle på shopping etter rally prøven 😆 Harald og jeg bodde på hotell mens Hilde og Leif som har vinterdekk fikk sove i «dobilen» 😄 På kvelden var vi ute å spiste fellesmiddag på Milano. Veldig koselig🥰

Her kommer Ollies løp i elite. Lørdagen var hun veldig berørt og momentene som kom før tunnellen var vanskelig å gjøre fordi hun hadde dragning mot tunnelen. Så her har vi noe å trene på altså. Det ble 9 plass og 0 i premiering det 😆 Tror det var 12 i elite begge dagene.

Etter banevandringen søndag så var jeg motløs. Banen starter med kjegla og kjente på at dette sitter ikke godt nok.  Føltes ut som om vi ikke har trent med så lang avstand og at hun aldri kom til å «bli» stående. Tredje skiltet var sitt under marsj i høyreføring og vi har liksom akkurat startet med å få til dette på venstreføringen. Men den som inten våger intet vinner sies det så bare å kaste seg utpå å prøve så godt som man kan 😅

Følte at vi fikk til oppstartsrutinen bedre og at hun var med fra start. Og når hun tar kjegla lett og står støtt på sine stutte bein til jeg roper så tenkte jeg «wtf» hun tok den! 😂 Sitt under marsj på høyre side kunne hun sågar også.  Så fornøyd med OllieBollen 😍 Vi drar på oss litt diverse senere i løpet så det holder ikke til certet. Men hun ender opp som nummer 4 med andre premiering. Det er vi godt fornøyd med. 

 

Lørdagens rote-løp 😅

Baner – Berg og Dalbane

Vi koser oss fortsatt med baner, denne gangen har vi forsøkt oss på «berg og dalbane». Her trener vi på at de må veksle mellom intensitet – opp og ned,  akkurat slik som det blir i en rallybane. Fredrikke var i grunn veldig flink til å veksle mellom opp og ned men det er mange små detaljer som vi må jobbe mer med😆

Glemte å filme Ollie som selvfølgelig også fikk være med å prøve seg. Så da blir det en adhoc bane med Fredrikke (jeg som har lovet meg selv at jeg skal planlegge først, så trene – går ikke alltid det 🙃)

 

Baner – Stjerna

Her i nord er det ikke akkurat det festligste været å gå lange turer i akkurat nå, da er det godt med ny inspirasjon så man ikke blir hengende fast i snøen – eller i gamle vaner 😆

Her går vi «Stjerna» så vi tester ut å gjøre oppgavene i ulike retninger. 

Fredrikke med FVF + ligg. For hennes del så må jeg tørre å rette meg opp og stole på at hun følger på. Har nok kjent litt på at jeg må følge ekstra godt med rakkarungen men nå er det dags for å gi litt tillit 🤗 For Ollie lekte vi med FVF og bakombytte i akkurat denne filmen.

Utholdenhet

Det er ikke så ofte at vi trener utholdenhet men forsøker å gjøre det av og til. Tanken er å øke på med litt lengre for hver gang og belønne i forhold til innsatsen. Altså heftig og begeistret når de har måtte gå langt og lenge. Tanken videre er å øke på mer enn en normal bane slik at de kanskje tenker på en prøve at steike dette var lett som en fjert 😆 Ikke helt trygg på om denne tankegangen er veien til målet men vi leker i alle fall litt med det nå.

Her er Fredrikke og Ollie fra en trening i romjula, veldig fornøyd med de begge. Kanskje mest overrasket over at Fredrikke holder rimelig god fokus hele veien.